ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει σε νίκη από από τα τέλη Μαρτίου, αν και μπόρεσε τουλάχιστον να πάρει την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου, αφού μετά το 0-0 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, χρειάστηκε την παράταση (0-0 καν. διάρκεια) και ένα γκολ του Τσόλακ (109′), μετά από το 1-0 που είχε διαμορφώσει ο Ελ Αραμπί στο 105΄, για προκριθεί λόγω του εκτός έδρας γκολ που ισχύει στη διοργάνωση.

Στο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τα πλέι οφ, γνώρισε την ήττα (1-2) και αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Μπουργκ. Κακή εμφάνιση και απώλεια (0-1) και στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, την περασμένη αγωνιστική για το σύνολο του Λουτσέσκου, με την ομάδα να δοκιμάζεται αυτή τη φορά στο ντέρμπι της πόλης, πριν αντιμετωπίσει στη συνέχεια Ολυμπιακό (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) για το πρωτάθλημα, ενώ έχει φυσικά και τον τελικό Κυπέλλου.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Άρης βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και απέχει πλέον δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την ήττα με 0-1, από τους πράσινους, γνώρισε μια ακόμη απώλεια (0-1) από τον Ολυμπιακό, την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ερχόταν από δύο κολλητές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1) και ΠΑΟΚ (1-0), πριν έρθουν οι δύο κολλητές ήττες. Αυτή τη φορά δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της πόλης, ενώ στο πρώτο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε νικήσει (1-0). Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση στο πρόσφατο 90λεπτο, εμφανίζοντας θέμα στην τελική προσπάθεια, αν και διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Επιστρέφει στην αποστολή ο Καμαρά, όμως εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων και οι Γκανέα, Εντιαγέ, Μπεναλουάνε και Κρίστιαν Λόπες.

Το παιχνίδιανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρηείναι προγραμματισμένο για τις 18:30 της Τετάρτης.

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣLiveStreaming | Λουτσέσκου: «Με απασχολεί το ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν»

Προβληματισμένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και τις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί: «Είναι μια κατάσταση που έχω αναλύσει πολλές φορές, είναι κάτι που συμβαίνει στις ομάδες που έχουν πολλά παιχνίδια. Το πρώτο μου μέλημα είναι να δούμε πώς θα καταφέρουμε να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν ξανά μέσα στο γκρουπ.

Όταν δίνεις πολλά παιχνίδια με ένταση, είναι λογικό κάτι να χάνεις. Αυτό που με απασχολεί είναι να δούμε ποιους ποδοσφαιριστές θα έχουμε πίσω, οπότε αυτό που κοιτάμε για το παιχνίδι με τον Άρη είναι να δούμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Κοιτώντας και τον τελικό, να δούμε και ποιοι θα είναι μαζί μας για να έχουμε όσο το δυνατόν ένα πιο δυνατό γkρουπ».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο παιχνίδι με τον Άρη: «Τις προηγούμενες φορές που αντιμετωπίσαμε τον Άρη, ήταν μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και στις τρεις περιπτώσεις η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη. Είναι η πρώτη φορά που τα δεδομένα ίσως να είναι λίγο ίσα. Σε ότι έχει να κάνει με τα playoffs, γενικότερα οι ομάδες παίζουν με πολύ άγχος. Όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά κλειστά, διότι υπάρχει και ο φόβος της ήττας και τι μπορεί να κοστίσει αυτό».

 ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣLiveStreaming | Μπράμπετς: «Να παίξουμε σωστά με τον ΠΑΟΚ και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε μία ευρωπαϊκή θέση»

 Να αποδείξει πως αξίζει μια ευρωπαϊκή θέση πρέπει να κάνει ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γιακούμπ Μπράμπετς.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: «Ήταν μία βαριά ήττα για εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά για εμένα το αρνητικό στοιχείο ήταν κυρίως η απόδοση, όχι το ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να παίξουμε σωστά και να αποδείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε μία ευρωπαϊκή θέση».

Για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη: «Ήταν όλη η χρονιά έτσι, είχαμε καλά και κακά παιχνίδια, όπως με τον ΠΑΣ, κάτι που συμβαίνει και στα play off. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες, ωστόσο η νοοτροπία είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε».

Ποια στοιχεία θα δώσουν στον Άρη το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Είναι τρεις τελικοί, πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ σημαντικό, πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Τι παιχνίδι περιμένει στην Τούμπα: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν… αουτσάιντερ, δηλαδή να αμυνθούμε σωστά και να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση».

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣLiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ