ΟΦΗ: Χωρίς Επασί και Λάμπρου στον Βόλο

ΟΦΗ: Χωρίς Επασί και Λάμπρου στον Βόλο

Εκτός από την αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Βόλο, έμειναν οι Λάμπρου, Επασί, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης, Βάτερμαν και Κοροβέσης.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (12/5) ενόψει του τελευταίου ματς της αγωνιστικής σεζόν 2021-22 με τον Βολο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Σάββατο 14/5, 17:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, ταχύτητες, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι μεσαίων σχέσεων.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Οδυσσέας Λυμπεράκης και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Με το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (13/5), με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο. Στην αποστολή συμμετέχουν οι:

Σωτηρίου, Μανδάς, Σηφάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Ουές, Πασαλίδης, Στάικος, Mellado, Neira, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Φελίπε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ