Τι γίνεται με Λουτσέσκου, Μπότο και αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ

Τι γίνεται με Λουτσέσκου, Μπότο και αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ

Μπορεί η σεζόν να μην έχει τελιώσει ακόμα, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ήδη έχουν παρθεί αποφάσεις σχετικά με το νέο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Ωστόσο, έχει ακόμα την ευκαιρία να κλείσει θετικά μια περίεργη χρονιά, όπως είναι η φετινή.

Ακόμα όμως και αν οι «ασπρόμαυροι»μπορέσουν να κατακτήσουν τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αυτό δεν θα επηρεάσει τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, με τη λίστα να είναι μεγάλη. Αναμένονται ριζικές αλλαγές, προκειμένου ο Δικέφαλος του βορρά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να ξεκίνησαν δυναμικά τη σεζόν, φτάνοντας μάλιστα και αρκετά μακριά στην Ευρώπη, όμως πλέον μετρά 10 σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Και αυτό έχει χτυπήσει καμπανάκι εν όψει της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ