Μπούργος: «Ακόμη ένας τελικός, πάμε μόνο για νίκη με την ΑΕΚ»

Μπούργος: «Ακόμη ένας τελικός, πάμε μόνο για νίκη με την ΑΕΚ»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ, τον χαρακτήρισε τελικό και τόνισε ότι μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για την ομάδα του.

Ο Χερμάν Μπούργος σχολίασε τον προσεχή αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στην νοοτροπία που είχαν οι Κίτρινοι στο ντέρμπι της Τούμπας, αλλά και το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούργος:

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από αυτά που κάναμε στην Τούμπα αλλά αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι μόνο ο αγώνας με την ΑΕΚ. Εμείς χαρακτηρίσαμε τελικούς όλα τα παιχνίδια στα playoffs, οπότε αυτός ο χαρακτήρας δεν αλλάζει στον αγώνα που ακολουθεί. Αυτό θα πω και στους παίκτες μου. Χωρίς καμία αμφιβολία νιώθουμε όλοι έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε».

Για τη νοοτροπία που έχει η ομάδα του στην Τούμπα: «Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλω, αυτό το θέλω να κερδίσω. Την ίδια νοοτροπία θέλω να έχουμε και απέναντι στην ΑΕΚ. Θα ψάξουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό».

Για την ενεργοποίηση του Φακούντο Μπερτόγλιο και την απόδοσή του στον τελευταίο αγώνα, ο Αργεντίνος τεχνικός υποστήριξε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα για έναν ποδοσφαιριστή αλλά για όλη την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ