Άρης: Τα πλάνα του Μπούργος ενόψει ΑΕΚ

Άρης: Τα πλάνα του Μπούργος ενόψει ΑΕΚ

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού (14/5) κρίσιμου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Άρης αφήνει πίσω του τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και επικεντρώνεται στην αυριανή (14/5) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξασφάλιση μιας θέσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο προπονητής του Άρη, που μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει και την αποστολή, μπορεί να υπολογίζει τον Σάσα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αυτό είναι, ίσως και το μοναδικό δίλημμα για τον Αργεντινό τεχνικό, σε σχέση με το βασικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ. Αν, δηλαδή, θα επιστρέψει στα χαφ ο Βραζιλιάνος ή αν θα διατηρήσει το δίδυμο των Ντουκουρέ και Ματίγια.

Φαίνεται, επίσης, ότι πόντους με την καλή εμφάνιση του κέρδισε και ο Μπερτόλιο, που θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ενώ ο προπονητής του Άρη, θα διατηρήσει και το σύστημα 4-2-3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ