Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, στους χειρότερους της 10ετίας στο… Περού – Τον θυμάστε; (Vids)

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, στους χειρότερους της 10ετίας στο… Περού – Τον θυμάστε; (Vids)

Ένας πρώην ερυθρόλευκος που δεν αγωνίστηκε πολύ μεγάλο διάστημα στο λιμάνι είναι ανάμεσα στους χειρότερους ποδοσφαιριστές της 10ετίας στο πρωτάθλημα του Περού.

Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2013 είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Χουάν Πάμπλο Πίνο από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων, με σκοπό να έχει μια επιπλέον λύση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ είχε αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, όμως έμεινε στο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι, αφού στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ιντεπετιέντε Μεντεγίν. Ο Πίνο στο διάστημα που έμεινε στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε πολύ και ερχόταν συνήθως από τον πάγκο, καταγράφοντας συνολικά 6 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Εννιά χρόνια μετά και αφού έφυγε το καλοκαίρι του 2013 από τον Ολυμπιακό και πέρασε από πάρα πολλές ομάδες, μπήκε σε μια πολύ ιδιαίτερη και αρνητική λίστα, καθώς είναι ένας από τους πέντε χειρότερους παίκτες της 10ετίας που αγωνίστηκαν στο Περού.

Ο Πίνο μετά τον Ολυμπιακό πέρασε και από την Μπαστιά και το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην Ουνιβερσιτάριο του Περού, όπου έμεινε για έξι μήνες και κατέγραψε 6 παιχνίδια και 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο Πίνο έφυγε κακήν κακώς και δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ θεωρείται από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές στο πρωτάθλημα της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια λίστα με τον Πίνο βρίσκονται ακόμη 4 παίκτες. Ο λόγος για τους Τζον Χάιρα Μουσκέρα που έπαιξε στην Σπόρτινγκ Κριστάλ, ο Κριστιάν Ζουνίγκα που έπαιξε στην Αλιάνζα Λίμα και έχει αγωνιστεί και στη Νάπολι, ο Κάρλος Γκροσμίλερ με καριέρα στη Σάλκε, που αγωνίστηκε επίσης στην Ουνιβερσιτάριο και ο Ζόναθαν Χαρκέρο που έπαιξε κι αυτός στην Αλιάνζα Λίμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ