Με Καρυπίδη στα Γιάννενα και… φόντο τη δεύτερη θέση

Με Καρυπίδη στα Γιάννενα και… φόντο τη δεύτερη θέση

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς ο Θόδωρος Καρυπίδης θα δώσει το παρών στα Γιάννενα δίπλα στην ομάδα με στόχο τη δεύτερη θέση.

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα τη σεζόν, με αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του.

Οι κίτρινοι μετά την επική ανατροπή στο Κλεάνθης Βικελίδης και τη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην Ευρώπη για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν και δεύτερη σερί στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ωστόσο, ο Άρης έχει ένα ιδιαίτερο κίνητρο σχετικά με το αποψινό ματς, αφού με νίκη μπορεί ανάλογα το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός να τερματίσει ακόμη και δεύτερος.

Για αυτό τον λόγο θα είναι στο πλευρό της ομάδας στα Γιάννενα και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης, γιατί θεωρεί απαραίτητο να κερδίσει ο Άρης για την προοπτική της 2ης θέσης και να κλείσει ιδανικά η σεζόν. Μετά το πως εκτυλίχθηκε η σεζόν και το -6 θα ήταν το ιδανικό σενάριο για να ολοκληρωθεί το φετινό «ταξίδι» του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ