ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει σε νίκη από από τα τέλη Μαρτίου, αν και μπόρεσε τουλάχιστον να πάρει την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου. Το σύνολο του Λουτσέσκου, μετά την απώλεια (0-1) από τον Άρη, στο ντέρμπι της πόλης, αναδείχθηκε ισόπαλο με τον Ολυμπιακό (1-1 εκτός), ενώ τώρα ακολουθούν οι δύο αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό (εντός) για το πρωτάθλημα και Κυπελλό Κυπέλλου.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού μετά την τεράστια νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-1), κατάφερε να επικρατήσει και του ΠΑΣ Γιάννινα (4-0). Οι πράσινοι, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ανά διαστήματα, μπόρεσαν να πλασαριστούν στην 3 η θέση, ενώ με νίκη απόψε, μπορούν να τερματίσουν δεύτεροι, προσπερνώντας και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα συνεχίζω χωρίς ήττα στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις (8-4-0) και πλέον ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Τρίτης.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Σίντκλεϊ : «Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα παραχώρησε δηλώσεις σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα με αφορμή το γεγονός πως η ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ από τη Ντιναμό Κιέβου πλησιάζει.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα «UOL Esporte» για το μέλλον του, χωρίς να δίνει κάποια συγκεκριμένη απάντηση για το τι θα συμβεί μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, μίλησα με τον μάνατζερ μου για να το δω αυτό, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Το συμβόλαιό μου είναι κοντά στο τέλος και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο είναι το θέλημα του Θεού. Ας δούμε τι θα γίνει».

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Καρλίτος: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας»

Ο Καρλίτος μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για της επίτευξη του στόχου της Ευρώπης, αλλά και για τον τελικό Κυπέλλου.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Οι δηλώσεις που έκανε ο Καρλίτος:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι πάντα όμορφο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και να τους ικανοποιείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας.

Πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο σου και να πιστεύεις σε αυτόν. Αν το πιστεύεις μέχρι το τέλος τότε θα είναι πιθανό να συμβεί, αν όχι τότε είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί. Εμείς πιστέψαμε και τα καταφέραμε! Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Θέλω να σκοράρω κάθε ημέρα, ακόμα και στις προπονήσεις. Είναι η δουλειά μου αυτή, το κάνω χρόνια αυτό και όταν το κάνω μπροστά στον κόσμο μας είναι ακόμα καλύτερο. Αρχικά πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να κοιμηθούμε καλά. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε και να σχεδιάσουμε την τακτική μας γι’ αυτό το παιχνίδι από αύριο».

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ