Η τελική βαθμολογία της Superleague (pic)

Η τελική βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play offs της Superleague μετά το πέρας των αγώνων της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός τελείωσε με νίκη τη χρονιά, καθώς επικράτησε με σκορ 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε τη Superleague με 83 βαθμούς, όντας στο +19 από τον ΠΑΟΚ. Η «’Ενωση» έμεινε εκτός Ευρώπης, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση με 56 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και κατέκτησε τελικά τη 2η θέση του φετινού πρωταθλήματος με 64 πόντους, με το «τριφύλλι» να τερματίζει στην 4η θέση (61β).

Ο Άρης με τη νίκη του επί του ΠΑΣ στα Ιωάννινα (0-3) «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας (62β) και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν. Έκτος ο «Άγιαξ της Ηπείρου» με 46 πόντους.

Συνοπτικά λοιπόν, πρωταθλητής για 47η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι άλλες τρεις ομάδες που εξασφάλισαν εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς είναι οι ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός, που θα εκκινήσουν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Υπάρχει ένας αστερίσκος βέβαια εδώ, καθώς αν η Ρέιντζερς κατακτήσει αύριο Τετάρτη (18/5, 22:00) το Europa League έναντι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τότε ο Κυπελλούχος Ελλάδος (ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ) θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό του Conference League, γλιτώνοντας έτσι έναν γύρο.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3

Η τελική βαθμολογία των play offs της Superleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ