Γιοβάνοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη διάθεση, ήταν καλύτερος και για αυτό νίκησε»

Γιοβάνοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη διάθεση, ήταν καλύτερος και για αυτό νίκησε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αυτοί ήταν οι λόγοι που ο Δικέφαλος του βορρά πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με σκορ 2-0, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει στις δηλώσεις του πως ο Δικέφαλος του βορρά έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και για αυτό πήρε τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, στάθηκε στο αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον τελικό, στην επιστροφή του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη, αλλά και για τους φίλους της ομάδας που τραγούδησαν το όνομά του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Πιστευω πως απλα σαν ομαδα δεν ανταποκριθήκαμε καλα απο την αρχή σε εναν τρόπο παιχνιδιού που μπορεί να δυσκόλεψε κάποιους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολυ καλη ομαδα, μας πίεζε και  εμεις δεν είχαμε απάντηση στην κατοχή η να μεταφέρουμε το ματς στη επίθεση. Δεχθήκαμε δύο γκολ, δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ».

Για το αν σκεφτόταν οι παίκτες τον τελικό: «Όσο ισχύει αυτο σε εμας ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει αυτη η δικαιολογία. Τα ίδια πράγματα ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Είχε περισσότερη διάθεση ηταν καλυτερος ο ΠΑΟΚ και για αυτο μας κέρδισε. Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες».

Για το ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο να επιστρέψει στην Ευρώπη: «Σίγουρα ειναι μια καλη εξέλιξη για εμας, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολυ καλές ομαδες. Στη διάρκεια των play offs ημασταν ομαδα που έπαιξε καλο ποδόσφαιρο και πηρε αποτελέσματα. Στην πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε. Το σημερινό ματς δεν μας αντιπροσωπεύει. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να παρουσιάσουμε ενα καλο πρόσωπο».

Για το οτι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούσαν το όνομά του: «Ειναι πολυ μεγάλη τιμη για εμένα. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι αυτό που ειναι στο γήπεδο. ο προπονητής είναι συνδετικός κρίκος. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία και πέτυχε την έξοδο στην Ευρώπη ήταν γιατί ειχε καλος παίκτες».

«Έχουμε χρόνο ακόμη για τον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ