Καρέρα: «Πέτυχα εξαιρετικά αποτελέσματα στην ΑΕΚ»

Καρέρα: «Πέτυχα εξαιρετικά αποτελέσματα στην ΑΕΚ»

Για το πέρασμά του από τον πάγκο της ΑΕΚ μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα που στάθηκε στην πρόκριση επί της Βόλσφμπουργκ.

Συνέντευξή στην ιστοσελίδα «footballnews24.it» παραχώρησε o Μάσιμο Καρέρα που αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόκριση επί της Βόλσφμπουργκ ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Όσα είπε ο Καρέρα:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις επαγγελματικές του εμπειρίες σε Ρωσία και Ελλάδα και ειδικά για την ΑΕΚ: «Απολύτως ναι, στην Ελλάδα πήγα πολύ καλά πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα όπως ήταν πρόκριση στους ομίλους του Europa League.Το να είσαι στο εξωτερικό σου ανοίγει το μυαλό τόσο γιατί είσαι σχεδόν αναγκασμένος να μάθεις μια νέα γλώσσα, όσο και επειδή έρχεσαι αντιμέτωπος με παίκτες από διαφορετικές κουλτούρες. Είναι ένα ταξίδι 360 μοιρών που επηρεάζει πολλές άλλες πτυχές εκτός από το ποδόσφαιρο. Το θεωρώ πολύ σημαντική εμπειρία ζωής».

Για το μέλλον του μετά το «διαζύγιο» με την Μπάρι: «Έλαβα αρκετές προσφορές, κυρίως από το εξωτερικό, αλλά καμία από αυτές δεν με έπεισε πλήρως. Έχω επιλέξει το μέλλον μου, δεν θέλω πλέον να αναλάβω ως υπηρεσιακός. Θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή, έχοντας την ευκαιρία να φτιάξω μια ομάδα από την αρχή, σύμφωνα με τις ιδέες μου για το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πού θα είναι η επόμενη περιπέτειά μου ως προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ