Χουάνκαρ: «Μου λείπει η Ισπανία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Χουάνκαρ: «Μου λείπει η Ισπανία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάνκαρ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική «Marca» και τόνισε ότι είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός αριστερός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική «Μarca», τόνισε για μια ακόμη φορά πως είναι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο πολύ πιο έντονα. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στο νέο του συμβόλαιο αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το τριφύλλι για την ανανέωσή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χουάνκαρ: 

Για τον τελικό Κυπέλλου:

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Προετοιμάζομαι για τον τελικό Κυπέλλου, που όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, δεν έχει φαβορί. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνει ένας όμορφος αγώνας».

Για τις διαφορές Ελλάδας – Ισπανίας αναφορικά με το ποδόσφαιρο:

«Στην Ελλάδα η αλήθεια είναι ότι ζουν το ποδόσφαιρο πιο έντονα. Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα στον τελικό Κυπέλλου, γιατί στην Ελλάδα ξεφεύγουν τα πράγματα ορισμένες φορές».

Για την θέση που αγωνίζεται:

«Εδώ αγωνίζομαι ως αριστερό μπακ, μια θέση που έχω από τότε που έπαιζα στην Μπέτις, όταν έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στη Σεβίλλη. Θυμάμαι ότι έκανα ένα πολύ καλό ματς τότε και έτσι καθιερώθηκα σε αυτή τη θέση».

Για το πως είναι η υγεία του:

«Δόξα τον Θεό. Σέβονται τους τραυματισμούς μου, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στην Ισπανία».

Για τους φιλάθλους και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Οι φίλαθλοι σε βλέπουν στο δρόμο και σου ζητούν να πάρεις τη νίκη. Είναι ένας κόσμος που ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και καταφέραμε να επαναφέρουμε το όραμα και την ελπίδα με την επιστροφή μας στην Ευρώπη και τώρα έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου»

Για το μέλλον του:

« Φυσικά και μου λείπει η Ισπανία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 Ιουνίου. Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Φυσικά, θα δώσω το καλύτερο που μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ