Αποθέωση και «ντόπες» ενόψει ΠΑΟΚ από 200 οπαδούς του Παναθηναϊκού (vid)

Αποθέωση και «ντόπες» ενόψει ΠΑΟΚ από 200 οπαδούς του Παναθηναϊκού (vid)

Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ και αποθέωσαν τους παίκτες ζητώντας την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πριν από λίγη ώρα περίπου 200 οπαδοί του τριφυλλιού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Συγκεκριμένα, δεκάδες φίλοι των πράσινων έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο τραγουδώντας συνθήματα και αποθέωσαν τόσο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τους παίκτες, ζητώντας την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν τη νύχτα μέρα και άναψαν δεκάδες καπνογόνα, «φτιάχνοντας» τους παίκτες ενόψει του αυριανού τελικού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού βγήκαν από τα δωμάτια τους και έδωσαν όρκο νίκης μαζί με τον κόσμο της ομάδας εν μέσω αποθέωσης και φωνάζοντας μαζί «Παναθηναϊκός».

Οι οπαδοί των πρασίνων διψάνε για την κούπα, καθώς τελευταία φορά που πανηγύρισαν ήταν το 2014 και πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ φαίνεται και από το γεγονός ότι τα 21.500 εισιτήρια έγιναν… καπνός.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ