Ο Πινέδα βλέπει θετικά την προοπτική της ΑΕΚ!

Ο Πινέδα βλέπει θετικά την προοπτική της ΑΕΚ!

Μια από τις περιπτώσεις που φέρεται νε εξετάζει η ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν είναι αυτή του Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μεξικανό χαφ να είναι... ψημένος.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ματίας Αλμέιδα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, τα μεταγραφικά σενάρια πήραν… φωτιά στο Μεξικό.

Πέρα από τους Τσιτσαρίτο, Λόπες και Πουλίδο, ένα από το ονόματα που φέρεται να έχει προστεθεί στην κιτρινόμαυρη λίστα είναι αυτό του Ορμπελίν Πινέδα. Το… πουλέν του Αλμέιδα.

Μάλιστα, ο νεός τεχνικός της Ένωσης αναφέρεται πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Μεξικανό χαφ που αγωνίζεται στη Θέλτα και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ την νέα αγωνιστική περίοδο, πιέζοντας την ομάδα του να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ο Πινέδα έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2027, όμως δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και η επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο σε συνδυασμό με τις άριστες σχέσεις που έχει με τον Ματίας Αλμέιδα τον έχουν κάνει να βλέπει πολύ θετικά την προοπτική της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ