Άρης: Τα δεδομένα για τρεις ανανεώσεις

Άρης: Τα δεδομένα για τρεις ανανεώσεις

Οι κιτρίνομαυροι αναμένεται να έχουν επαφές με τους Κουέστα, Ματίγια και Σούντγκρεν αναφορικά με την παραμονή τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τις πρώτες κινήσεις για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου,, θα κάνουν μέσα στις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Άρη. Περίοπτη θέση στη λίστα τους έχει και το θέμα των ανανεώσεων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι προτεραιότητα για τον Άρη έχουν τρεις παίκτες και συγκεκριμένα οι Κουέστα, Ματίγια και Σούντγκρεν, με τα δεδομένα να είναι διαφορετικά για κάθε περίπτωση.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, παρά, όμως τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση. Οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχουν συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και να του καταθέσουν την πρόταση τους.

Ο Ματίγια έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα να αντιστρέψει το κλίμα και θα δεχθεί και αυτός πρόταση ανανέωσης. Για να έχει, όμως, αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση, θα πρέπει να κατεβάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός αμυντικός παραμένει στη Ελλάδα και περιμένει τις επαφές με τους ανθρώπους του Άρη, αν και έχει στα χέρια του και κάποιες προτάσεις από άλλες ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ