Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο 24χρονος αμυντικός Αχμέντ Τουμπά

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο 24χρονος αμυντικός Αχμέντ Τουμπά

Νέο δημοσίευμα από την Αλγερία αναφέρει ότι ο κεντρικός αμυντικός της Βάλβαϊκ, Αχμέντ Τουμπά βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με όσα αναφέρει ένα δημοσίευμα από την Αλγερία η Ένωση έχει στην λίστα της την περίπτωση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού της Βάλβαϊκ, Αχμέντ Τουμπά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «lexpressiondz», οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου Αλγερινού αμυντικού με στόχο να θωρακίσει την άμυνα της. Ο Αχμέντ Τουμπά έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι ένας εκ των βασικών αμυντικών στην ομάδα του.

Ο Τουμπά κατάγεται από την Αλγερία, όμως έχει και την Βελγική υπηκοότητα. Παρότι αριστεροπόδαρος, χρησιμοποιεί εξίσου καλά και το δεξί πόδι. Στην καριέρα του εκτός από σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ όποτε χρειάστηκε. Πάντως το συμβόλαιο του Αλγερινού αμυντικού με την Βάλβαϊκ λήγει το καλοκαίρι του 2023.

«Με συμβόλαιο με τη Βάαλβαϊκ ως τον Ιούνιο του 2023, ο Αλγερινός διεθνής Αχμέντ Τουμπά είναι πιθανό να φύγει από την Ολλανδία στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο αριστεροπόδαρος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων που επιδιώκουν να ενισχύσουν την άμυνά τους. Μεταξύ των διεκδικητών είναι οι Λάτσιο, Ρόμα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπέτις, Σεβίλλη, ΑΕΚ και Μπενφίκα. Σε αυτή τη λίστα προστίθεται τώρα κι ένας Γάλλος διεκδικητής, η Τουλούζ, που εξασφάλισε την άνοδό της στη Ligue 1. Οι Γάλλοι ετοιμάζονταν να υποβάλλουν προσφορά ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στη φετινή Eredivisie», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αχμέντ Τουμπά πριν από λίγο διάστημα είχε προταθεί και στον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εξετάσει την περίπτωση του 24χρονου Αλγερινού κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ