Άρης: Επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για μεταγραφές

Άρης: Επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για μεταγραφές

Μετά την επικοινωνία που είχαν σήμερα οι Καρυπίδης και Μπούργος, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα ταξιδέψει στις 2 Ιουνίου στην Ισπανία και θα μαζί με τον Αργεντινό τεχνικό θα έχουν συναντήσεις με ανθρώπους των «Ροχιμπλάνκος» , για την απόκτηση παικτών.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε σήμερα μέσω Skype με τον Χερμάν Μπούργος, αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η πιο σημαντική είδηση από την κουβέντα ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης θα ταξιδέψει στις 2 Ιουνίου στην Ισπανία και μαζί με τον Χερμάν Μπούργος θα έχουν επαφές με ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους ανθρώπους των «Ροχιμπλάνκος» , προκειμένου να φέρει παίκτες από την περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Μπούργος έχει ήδη στα χέρια του λίστα με ποδοσφαιριστές.

Αυτό, επίσης, που ξεκαθάρισε στον Αργεντινό τεχνικό ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι οτι μπορεί να προχωρήσει σε οτι κίνηση θέλει, σε οτι αφορά τη διαμόρφωση ενός ρόστερ που θα εξυπηρετεί τα αγωνιστικά του πλάνα για την νέα σεζόν.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο προπονητής του Άρη ζήτησε να παραμείνουν στην ομάδα οι Ματίγια και Κουέστα, με τους οποίους γίνονται ήδη επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ