Επίσημα στον Άρη μέχρι το 2024 ο Κουέστα

Επίσημα στον Άρη μέχρι το 2024 ο Κουέστα

Έχοντας ήδη συμπληρώσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον Άρη, ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Η μεγάλη ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση του Χουλιάν Κουέστα ολοκληρώθηκε και ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ενώ αν το εξαντλήσει θα έχει συμπληρώσει έξι χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ποδοσφαιριστής είχε φτάσει πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, ενώ είχε ταξιδέψει στην Κύπρο, όμως, η βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε ο Θόδωρος Καρυπίδης αποδείχτηκε καταλυτική.

Ο Κουέστα επέστρεψε άμεσα στη Θεσσαλονικη, είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης και αφού ρυθμίστηκαν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, οι δυο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Με την κίνηση αυτή ο Θόδωρος Καρυπίδης υλοποίησε την επιθυμία του Χερμάν Μπούργος που είχε ζητήσει την παραμονή του Κουέστα. Ο Άρης, βέβαια, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα (στην λίστα του βρίσκεται πάντα το όνομα του Λοντίγκιν), καθώς ο Ντένις δεν υπολογίζεται.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ