«Μάχη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για Λημνιό»

«Μάχη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για Λημνιό»

Ο Δημήτρης Λημνιός φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ, όμως στο «κόλπο» της απόκτησης του είναι και ο Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωση του.

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία, ο Δικέφαλος του βορρά κάνει προσπάθειες να κάνει και πάλι δικό του τον παίκτη, με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική ομάδα. Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του, αφού όπως τονίζει η ιστοσελίδα «General-Anzeiger» και το τριφύλλι κοιτάζει ζεστά τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό για το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός, που ανήκει στην Κολωνία και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην ολλανδική Τβέντε έχοντας 36 συμμετοχές, οκτώ γκολ και δύο ασίστ απασχολεί κι άλλες ομάδες από το εξωτερικό, όμως προς το παρόν δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια της η γερμανική ομάδα.

«Ο Δημήτρης Λημνιός και η Κολωνία δεν έχουν συζητήσει πραγματικά μαζί μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ως επιθετική εναλλακτική επιλογή για περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Λημνιός όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τη θέση του.

Αντίθετα: Προς το τέλος της σεζόν, ο 23χρονος δεν βρισκόταν πλέον στα πλάνα. Όπως φαίνεται, ο παίκτης σκέφτεται να αποχωρήσει από την Κολωνία. Δύο ελληνικοί σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρονται για τον παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό δημοσίευμα το οποίο μάλιστα τονίζει ότι ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την Κολωνία.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, παρόλα αυτά οι Γερμανοί επιμένουν ότι δεν θα φύγει από τους «τράγους» με μεταγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ