Άρης: Ο Ματίγια και οι άλλοι

Άρης: Ο Ματίγια και οι άλλοι

Μετά την ανανέωση με τον Κουέστα σειρά παίρνει ο Ισπανός χάφ, ενώ οι κιτρίνομαυροι θα έχουν επαφές και με άλλους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στα τέλη του επόμενου μήνα.

Η εισήγηση του Χέρμαν Μπούργος για την παραμονή του Χουλιάν Κουέστα υλοποιήθηκε από την διοίκηση, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να υπογράφει νεο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επόμενος στη σχετική λίστα είναι ο Χαβιέ Ματίγια, με τον οποίο οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες. Ο Ισπανός χαφ φαίνεται και αυτός θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και αν οι απαιτήσεις του συμβαδίζουν με τα οικονομικά δεδομένα του Άρη, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ακόμα, οι κιτρίνομαυροι αναμένεται να έχουν επαφές μέσα στο επόμενo χρονικό διάστημα και με άλλους παίκτες, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι Σούντγκρεν, Γκάμα, Γκάνεα και Σάκιτς. Τέλος, εκτός από τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Άρης, ξεχωριστή περίπτωση είναι και αυτή του Πίρσμαν.

Ο Βέλγος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Άρη και περιμένει και αυτός την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ