«Έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Νασμπέργκ»

«Έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Νασμπέργκ»

Στην χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αναμένεται ο Ιβάν Νάσμπεργκ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις προχωρά ο ΠΑΟΚ, με τους Κουλιάτα και Νασμπέργκ να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα πρώτα αποκτήματα του «Δικέφαλου του Βορρά» στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Νορβηγία  ο 25χρονος αμυντικός της Βαλερένγκα που τα έχει βρει σε όλα με τον Δικέφαλο για 3+1 χρόνια συμβόλαιο, θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ταξιδεύει στην Ελλάδα την Τρίτη για να ολοκληρώσει τα ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης. Εκεί αγωνιζόταν και ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα πριν πάει στην Ρόζενμποργκ. Ο Νάσμπεργκ έχει συμβόλαιο με τη Βαλερένγκα έως τις 31 Ιουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από την πατρίδα του.

Πάντως για την ώρα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν έχουν επιβεβαίωση την συγκεκριμένη πληροφορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ