Πινέδα: «Δεν σχεδιάζω να φύγω από την Θέλτα»

Πινέδα: «Δεν σχεδιάζω να φύγω από την Θέλτα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Θέλτα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταγραφικούς στόχους που έχει θέσει στη διοίκηση της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Αργεντινός πιστεύει πως ο 26χρονος άσος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, παρόλο που η ιστοσελίδα «Eldesmarque» παρουσιάζει ως δεδομένη την αποχώρησή του από την ομάδα του Βίγκο και κάνει και αναφορά στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον Δικέφαλο και την πλευρά του παίκτη, ο 26χρονος άσος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να πάει σε άλλη ομάδα.

«Το βλέπω ως παραγωγικό. Πρέπει να μάθω, να δώσω πολλά περισσότερα και να προετοιμαστώ ψυχικά και σωματικά», ανέφερε αρχικά για τα λίγα λεπτά που παίζει στη Θέλτα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του, λέγοντας:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για να πάω σε άλλη ομάδα, αυτή όμως είναι μια απόφαση που την παίρνει η ομάδα και ο προπονητής, εγώ συνεχίζω να μην έχω τέτοια σχέδια και περιμένω να τι κινήσεις μπορεί να υπάρξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ