ΑΕΚ: Ο Ούγγρος γλύπτης έφτασε στην «Opap Arena» για τη συναρμολόγηση του ατσάλινοι αετού (Pics)

ΑΕΚ: Ο Ούγγρος γλύπτης έφτασε στην «Opap Arena» για τη συναρμολόγηση του ατσάλινοι αετού (Pics)

Ο Γκάμπορ Μικλός Στζόκε και το συνεργείο του έφτασαν το απόγευμα (2/6) στην «Opap Arena», μαζί με τα πρώτα κομμάτια του ατσάλινου αετού.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/6) ο Ούγγρος γλύπτης, Γκάμπορ Μικλός Στζόκε, μαζί με το συνεργείο του. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να φτάνουν και τα φορτηγά με τα πρώτα κομμάτια του ατσάλινου αετού που θα στηθεί έξω από την «Opap Arena».

Έτσι, θα ξεκινήσει σιγά σιγά η συναρμολόγηση και τοποθέτηση, μπροστά στην πλατεία με το κτίριο με τα μουσεία, εκεί που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή. Όλη η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες και αφού ολοκληρωθεί το έργο, στη συνέχεια θα μπει και ο φωτισμός που θα δίνει άλλο χρώμα τη νύχτα.

Παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν τόσο η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη όσο και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, Ανθή Παπακώστα.

«Το όνομά μου είναι Γκάμπορ. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ. Είμαστε μπροστά στο γήπεδο. Εδώ είναι το πρώτο μέρος του γλυπτού. Περιμένουμε το πρώτο φορτηγό με τον αετό. Θα έρθουν μερικά σήμερα και αύριο θα έρθουν και άλλα. Έβαλα όλη μου την ενέργεια στο γλυπτό. Χαίρομαι που είμαι εδώ για εσάς», τόνισε ο Στζόκε στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ