Εξελίξεις με Μπλάνκο: «Φεύγει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε»

Εξελίξεις με Μπλάνκο: «Φεύγει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε»

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε.

Μέρες μετράει στην Ιντεπεντιέντε ο Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Όπως αναφέρουν διάφορα αργεντίνικα Μέσα, ο 27χρονος παίκτης τέθηκε εκτός ομάδας και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε.

Το όνομα του Μπλάνκο βρίσκεται τοποθετημένο αρκετά ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιθυμεί την απόκτησή του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αρέσει αρκετά στους «πρασίνους», που περιμένουν στη… γωνία μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο της Αργεντινής.

Στη χώρα της Λατινικής Αμερικής τονίζουν πως έχει ραγίσει οριστικά το γυαλί ανάμεσα στον Μπλάνκο και την Ιντεπεντιέντε, με τον 27χρονο να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φυσικά, το έργο του Παναθηναϊκού μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς στο κόλπο για την απόκτηση του Μπλάνκο βρίσκεται και η Μπόκα Τζούνιορς, ενώ και η Ρασίνγκ Κλουμπ φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην Αργεντινή:

«Ιντεπεντιέντε: Μπλάνκο, Μπεναβίντες και Ρόα τέθηκαν εκτός ομάδας

Οι τρεις παίκτες δεν έχουν ανανεώσει ακόμη τα συμβόλαιά τους και οι Ιντεπεντιέντε αποφάσισε ότι δεν θα προπονούνται πλέον με την ομάδα του Εντουάρντο Ντομίνγκες.

Οι τρεις παίκτες θα ολοκληρώσουν τα συμβόλαιά τους και θα μείνουν ελεύθεροι από τον Ιούνιο. Αν και ξεκίνησαν την εβδομάδα προπονήσεις με την ομάδα στο πλαίσιο της επιστροφής στη δραστηριότητα, ο σύλλογος Avellaneda αποφάσισε ότι από την Πέμπτη δεν θα προπονούνται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα. Προπονήθηκαν μόνοι τους το το πρωί, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα.

Τη Δευτέρα, δόθηκε τελεσίγραφο στους τρεις παίκτες: έπρεπε να απαντήσουν εντός 48 ωρών αν θα αποδέχονταν τις προσφορές ανανέωσης ή αν θα έφευγαν ως ελεύθεροι παίκτες. Κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίθηκε θετικά, ούτε πρόκειται να το πράξει, οπότε αποφασίστηκε να διαχωριστούν από την ομάδα και να προστεθούν στους υπόλοιπους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ντομίνγκες.

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο ακούγεται για τον Παναθηναϊκό

Αν και ήταν αυτός που τους έκαναν την καλύτερη προσφορά, ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα παραμείνει στην Ιντεπεντιέντε. Ο επιτελικός μέσος θα αποχωρήσει και τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Αυτός θα είναι ο νέος του προορισμός;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ