Επίσημη πρόταση-έκπληξη του ΠΑΟΚ για τον Μάρκο Ρέντε (Vid)

Επίσημη πρόταση-έκπληξη του ΠΑΟΚ για τον Μάρκο Ρέντε (Vid)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει κεντρικό αμυντικό και οι Λουτσέσκου - Μπότο ξεχώρισαν την περίπτωση του 25χρονου Γερμανού Ρέντε, της ολλανδικής Ερακλες Αλμέλο!

Εντατικά συνεχίζονται οι ενέργειες για τις μεταγραφικές κινήσεις στον ΠΑΟΚ, καθώς στον Δικέφαλο του Βορρά προσπαθούν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται το ρόστερ, με τους Ρασβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο να έχουν σηκώσει μανίκια.

Παρότι ήδη έχουν «κλείσει» τους Κουλιάτα και Νάσμπεργκ, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν ανοιχτές και άλλες υποθέσεις, τις οποίες θέλουν να τις ολοκληρώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με αυτή του Σοάρες να μοιάζει σχεδόν… τελειωμένη.

Οι Θεσσαλονικείς ουσιαστικά θέλουν να καλύψουν τα περισσότερα κενά πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, με τους Λουτσέσκου και Μπότο να έχουν ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός στόπερ, ενός τερματοφύλακα και ενός εξτρέμ.

Αυτές οι τρεις θέσεις προέχουν αυτή τη στιγμή για τους δύο υπεύθυνους του σχεδιασμού της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα όσον αφορά μια από τις τρεις αυτές θέσεις, προέκυψαν εξελίξεις.

Ο λόγος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Λουτσέσκου και Μπότο φαίνεται πως έχουν στο στόχαστρο τους ήδη έναν ποδοσφαιριστή από Ολλανδία μεριά. Και μάλιστα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Ο λόγος για τον 25χρονο Γερμανό Μάρκο Ρέντε, της Ερακλες Αλμέλο.

Το προφίλ του Μάρκο Ρέντε

Γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου του 1997 στο Ζίγκεν, μια πόλη στο κρατίδιο Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, στη Γερμανία, ο Ρέντε έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα Σπορτφρόιντε Ζίγκεν, σε ηλικία 16 ετών.

Φυσικά, η αρχή έγινε στα τμήματα υποδομής, αρχικά στην Κ17 και μετέπειτα στην Κ19 και στη συνέχεια προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, η οποία βρισκόταν στα τοπικά της Γερμανίας και συγκεκριμένα στην 5η κατηγορία.

Μετά από δύο χρόνια στο Ζίγκεν πήγε στην Έρντενμπρικ, επίσης ομάδα της 5ης κατηγορίας της Γερμανίας και τον αμέσως επόμενο χρόνο πήρε μεταγραφή στην Β’ ομάδα της Ντόρτμουντ, όπου κατέγραψε 46 συμμετοχές σε δύο σεζόν.

Η δεύτερη ομάδα των Βεστφαλών βοήθησε τον Ρέντε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ερακλες Αλμέλο, σε ηλικία 23 ετών.

Συνολικά σε δύο σεζόν (2020/21, 2021/22) στην Eredivisie με τη φανέλα της Ερακλες έχει καταγράψει 52 συμμετοχές, μετρώντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τον Μάρκο Ρέντε εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ