Βαλμπουενά στο RMC: «Μένουν οι υπογραφές, χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Βαλμπουενά στο RMC: «Μένουν οι υπογραφές, χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκάλυψε πως όλα είναι έτοιμα για ένα ακόμη συμβόλαιο στους πρωταθλητές ενώ μιλώντας για τον Μπενζεμά υποστήριξε πως αξίζει την χρυσή μπάλα.

Στον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο θα συνεχίσει ο Ματιέ Βαλμπουενά! Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «RMC» όπου έκανε λόγο για προφορική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

«Έχω προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Απλά πρέπει να υπογράψουμε. Λογικά θα συνεχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε συγκεκριμένα ο 37χρονος άσος που όπως φαίνεται θα φορέσει τα ερυθρόλευκα για τέταρτη σερί σεζόν.

Παράλληλα, ο Βαλμπουενά μίλησε και για τον Καρίμ Μπενζεμά για τον οποίο δεν κρατάει κακία παρά τη δικαστική τους διαμάχη η οποία έληξε με την απόσυρση της έφεσης του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για την ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και το πρόστιμο των 75.000 ευρώ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως αντικειμενικά ο Μπενζεμά αξίζει φέτος τη χρυσή μπάλα.

Όσα είπε ο Βαλμπουενά σχετικά:

Για τη δικαστική υπόθεση: «Το γεγονός ότι έκαναν πίσω σημαίνει πολλά πράγματα κατά την άποψή μου. Από κει και πέρα ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Για μένα, το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι μπορώ πια να προχωρήσω, διότι πέρασαν έτσι επτά χρόνια. Δεν είμαι θυμωμένος, ούτε μνησίκακος για κανέναν, όλοι ακολουθούν τον δρόμο τους, για να το θέσω απλά».

Για τη χρυσή μπάλα: «Θα ήταν ανειλικρινές από μέρους μου αν έλεγα ότι δεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Μπενζεμά. Ναι, φυσικά και την αξίζει. Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορώ να είμαι αντικειμενικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ