Ο «πρώην» που έκανε το προξενιό της ΑΕΚ με τον Κουχάρσκι

Ο «πρώην» που έκανε το προξενιό της ΑΕΚ με τον Κουχάρσκι

Ποιος κρύβεται πίσω από την επιλογή της ΑΕΚ να προσλάβει τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή...

Με την ανακοίνωση του Μπρούνο Άλβες φαίνεται πως ολοκληρώθηκε το οργανόγραμμα της ΑΕΚ, όσον αφορά τουλάχιστον τις αλλαγές που αφορούν στα στελέχη που έχουν να κάνουν με το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ο Πορτογάλος αναλαμβάνει ως αθλητικός διευθυντής και θα βρίσκεται ουσιαστικά πάνω από τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι που λίγες μέρες νωρίτερα είχε προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής.

Κι αν για τον πρώτο ήταν λίγο πιο εύκολο να προχωρήσει η ιστορία λόγω του – έστω και σύντομου – παρελθόντος του στην Ένωση, αλλά και γιατί ήταν μέσα στα… πόδια μας και πάλι τον τελευταίο χρόνο, για τον δεύτερο χρειάστηκε να γίνει «προξενιό». Χρειάστηκε μία συστατική επιστολή, την οποία οι άνθρωποι της ΑΕΚ έλαβαν από άνθρωπο που έχει συνδεθεί με την ομάδα ως ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο που εδώ και χρόνια εργάζεται ως μάνατζερ και ήταν αυτός που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές. Ο παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός πρότεινε στους ανθρώπους της ΑΕΚ τον Πολωνό, για να ακολουθήσουν τελικά οι προσωπικές επαφές με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος πήρε και την απόφαση να τον προσλάβει.

Όσο για το πώς γνωρίστηκε ο Τσιρίλο με τον Κουχάρσκι; Το περασμένο καλοκαίρι το γραφείο του Ιταλού ατζέντη είχε κάνει τη μεταγραφή του Ρόουζ από τον Άρη στη Λέγκια όπου ο Κουχάρσκι ήταν αθλητικός διευθυντής. Εκεί συνεργάστηκαν για πρώτη φορά οι δυο τους κι έτσι προέκυψε το… κονέ με την ΑΕΚ έναν χρόνο αργότερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ