Ευκαιρία Γκονζάλο Αβιλα για δεξιά – Ο Ισπανός μπακ της Χάντερσφιλντ στο κάδρο του Ολυμπιακού (Vids)

Ευκαιρία Γκονζάλο Αβιλα για δεξιά – Ο Ισπανός μπακ της Χάντερσφιλντ στο κάδρο του Ολυμπιακού (Vids)

Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα προχωράει σε κινήσεις ενίσχυσης, με τον Γκονζάλο Αβιλα να μπαίνει στην κουβέντα.

Οι αλλαγές δεν σταματούν την εξέλιξη. Ούτε τη δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα και η οποία συνεχίζεται. Το πώς θα διαμορφωθούν οι ρόλοι και με ποια πρόσωπα θα πορευτεί ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν στο οργανόγραμμά του, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει «γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια ομάδα για «γκρέμισμα». Χρειάζεται συγκεκριμένες κινήσεις, για να ανέβει επίπεδο. Και αυτό θα γίνει.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκες αγωνιστικές, οι οποίες προκύπτουν από τα «θέλω» του προπονητή. Και αυτή τη στιγμή, η προτεραιότητα που έχει θέσει ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι άλλη από την απόκτηση ενός δεξιού μπακ σε πρώτη φάση, ιδανικά δύο έως το τέλος των μεταγραφών. Και αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Ολυμπιακό να έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα, για ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει και θεωρεί ότι είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν σημαντικά πράγματα. Με τελευταία περίπτωση που βρίσκεται στο κάδρο, να είναι εκείνη του Γκονζάλο Αβιλα Γκορντόν.

Όπως είναι γνωστό εδώ και ημέρες, ο Ολυμπιακός, με θετική εισήγηση και από τον Πέδρο Μαρτίνς, έχει «κλειδώσει» ως υποψήφιους για τη θέση τον Γιαν Κόουτο (Μάντσεστερ Σίτι), τον Τζορτζ Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) και τον Κέλβεν (Ατλέτικο Παραναένσε). Στη λίστα υπήρχαν κι άλλα 1-2 ονόματα. Και σήμερα αποκαλύπτουμε ότι ένα από αυτά είναι του 24χρονου (26/01/1998) δεξιού μπακ της αγγλικής Χάντερσφιλντ, Γκζονζάλο Αβιλα.

Ο Ισπανός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, είναι βασικός, ωστόσο, φέρεται να αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν πολύ στους Ερυθρόλευκους. Και παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη, φαίνεται ότι υπάρχουν επαφές, ώστε να προχωρήσει. Κάτι που θα φανεί εάν συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Σε αυτό το σημείο, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο «Πιπά», όπως είναι το παρατσούκλι του, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Εσπανιόλ, έφτασε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και το καλοκαίρι του 2020 η Χάντερσφιλντ τον αγόρασε έναντι 700.000 €. Στην Αγγλική ομάδα έγινε αμέσως βασικός, 37 παιχνίδι τη σεζόν 2020-21, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς. Μάλιστα, αν και έπαιξε πρώτη φορά στο ματς Νότιγχαμ Φόρεστ-Χάντερσφιλντ 0-1 (25η αγωνιστική, 30/12/2021), έκτοτε μονιμοποιήθηκε και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 17 συμμετοχές! Οντας βασικός και στα παιχνίδια των πλέι οφ ανόδου της Championship, αλλά και στον τελικό, όπου η Φόρεστ επικράτησε της ομάδας του και κέρδισε την άνοδο στην Premier League.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση, τα οικονομικά ανταλλάγματα και θέματα που άπτονται της μεταγραφής δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, όπως προκύπτει, ο Γκονζάλο Αβιλα Γκορντόν «Πιπά», είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο κάδρο για τα καλά. Και επειδή ο Ολυμπιακό αναζητά έναν μπακ με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ισπανού, δεν αποκλείεται η μεταγραφή να είναι αυτή που θα προχωρήσει. Αν και επαναλαμβάνουμε, ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτές όλες τις υποθέσεις και θα αποφασίσει ποια θα ολοκληρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ CHAMPIONSHIP ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ