Προτάθηκε και αρέσει ο Μπουένο στον ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Προτάθηκε και αρέσει ο Μπουένο στον ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ουρουγουανός στόπερ, Σαντιάγκο Μπουένο, που αγωνίζεται στη Χιρόνα. Γιατί περιμένει την ομάδα του ο Δικέφαλος του βορρά...

O ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση κι άλλου κεντρικού αμυντικού, αφού ο Χοσέ Κρέσπο αποχωρεί από την ομάδα, όπως φυσικά και ο Φερνάντο Βαρέλα.

Οι διαθέσιμοι στόπερ στον Δικέφαλο του βορρά είναι πλέον οι Ίνγκασον και Μιχάι που είναι υπό παραχώρηση, ενώ στο ρόστερ είναι και ο Μιχαηλίδης, ο οποίος όμως είναι σε στάδιο αποθεραπείας από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί.

Ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου «τρέχουν» τα μεταγραφικά των ασπρόμαυρων και έχουν ήδη προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με τον Ιβάν Νέσμπεργκ, ενώ είναι σε προχωρημένες επαφές και για την απόκτηση του Μάρκο Ρέντε της Χέρακλες.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν σταματάει εδώ και λόγω της απώλειας του Κρέσπο θα κινηθεί και για άλλο αμυντικό, για αυτό τον λόγο «χτενίζει» την αγορά. Ένας από τους παίκτες λοιπόν που προτάθηκε και αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο Σαντιάγκο Μπουένο.

Ο Μπότο έχει δουλέψει αρκετά ήδη την περίπτωση του όμως υπάρχει ένα βασικό «αγκάθι» για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή. Την Κυριακή (19/6), η Χιρόνα δίνει τον «τελικό» κόντρα στην Τενερίφη για να επιστρέψει στη La Liga. Αν τα καταφέρει η αποδέσμευση του Μπουένο θα είναι πολύ δύσκολη και θα απαιτηθούν χρήματα αρκετα, την ίδια ώρα μάλιστα που είναι κοινό μυστικό πως η Χιρόνα θέλει να τον κρατήσει.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Χιρόνα στην Ισπανία και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στη δεύτερη κατηγορία στη θέση του. Πρόκειται για 23χρονο στόπερ (ύψους 1.91 μ.), ο οποίος αγωνίζεται από το 2017 στην Ισπανία.

Αρχικά στην Μπαρτσελόνα B, ενώ πήγε ως δανεικός στην Περαλάντα και από το 2019 είναι στη Χιρόνα. Δίνοντας αυτό το διάστημα αγώνα για να επιστρέψει στην Primera Division. Μάλιστα, έχει κάνει πολύ γεμάτη σεζόν με 38 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ