Ολυμπιακός: Τι λένε στη Γαλλία για Θουμπιθαρέτα

Ολυμπιακός: Τι λένε στη Γαλλία για Θουμπιθαρέτα

Στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και ο Άντονι Θουμπιθαρέτα είναι σε συνεχείς επαφές και ο Ισπανός παράγοντας είναι αρκετά κοντά στο λιμάνι.

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που είναι σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν αποφασίσει να προσθέσουν πρόσωπα στο οργανόγραμμά τους που έχουν γνώση, εμπειρία και παραστάσεις.

Ο Ισπανός παράγοντας είναι σε συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον πρώην τεχνικό διευθυντή των Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο και Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σάντι Αουνά, ρεπόρτερ του «Footmercato», ο Θουμπιθαρέτα είναι ιδιαίτερα κοντά στο να αναλάβει θέση αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο τόσο από τη μεριά του ίδιου του Ισπανού παράγοντα όσο και του Ολυμπιακού δεν προκύπτει κάτι που να μιλάει για deal ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Γάλλος έγκυρος δημοσιογράφος πάντως υποστηρίζει ότι οι επαφές είναι προχωρημένες και ότι η συμφωνία είναι κοντά.

Ο Θουμπιθαρέτα, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και του ισπανικού ποδοσφαίρου, μόλις ολοκλήρωσε τη σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του εντάχθηκε στο οργανόγραμμα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μάλιστα, την περίοδο 2001-04 διετέλεσε διευθυντής ποδοσφαίρου της βασκικής ομάδας, την οποία υπηρέτησε και από άλλα πόστα, πριν αποχωρήσει. Στη συνέχεια ανέλαβε ως τεχνικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα, στα καλύτερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της, έφυγε το 2015 και ανέλαβε στη Μαρσέιγ το 2016 στο ίδιο πόστο, ενώ στη Μασσαλία έμεινε μέχρι το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ