Άρης: Ξεκινάει με όνειρα την αγωνιστική περίοδο

Άρης: Ξεκινάει με όνειρα την αγωνιστική περίοδο

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις μετά από 30 μέρες και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Οι παίκτες θα επιστρέφουν στο Ρύσιο μετά από 30 μέρες και θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι απόντες θα είναι οι Καμαρά, Πάλμα και Μπράμπετς, που είχαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και πήραν επιπλέον μέρες άδειας για να ξεκουραστούν.

Η αυριανή (18/6) και η προπόνηση της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν το πρωί ενώ από την Δευτέρα ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να ανεβάσει τους ρυθμούς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις.

Στις 28 Ιουνίου η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για το Σοχάου της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας , ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 8 του επόμενου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ