Άρης: Προτεραιότητα στον φορ

Άρης: Προτεραιότητα στον φορ

Οι κιτρινόμαυροι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια απόκτησης ενός επιθετικού, προκειμένου να ακολουθήσει την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Στην κορυφή της λίστας του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη βρίσκεται η απόκτηση ενός επιθετικού. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν δώσει προτεραιότητα στο συγκεκριμένο θέμα και εντείνουν τις προσπάθειες τους προκειμένου να αποκτηθεί άμεσα.

Έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και προχωρούν στις τελικές επαφές.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του Άρη είναι ο επιθετικός να τεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος και να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στην Αυστρία, όπου και θα διεξαχθεί (28/6- 8/7) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε ότι αφορά την επίθεση, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις του Άρη, καθώς, έχει πάρει επιπλέον μέρες άδειας, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ