Ετσι διαμορφώνεται ο… χάρτης των δύο επαγγελματικών κατηγοριών

Ετσι διαμορφώνεται ο… χάρτης των δύο επαγγελματικών κατηγοριών

Η Λαμία σώθηκε και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Super League. Ποιες είναι οι υπόλοιπες ομάδες στις δυο επαγγελματικές κατηγορίες.

Την τελευταία στιγμή η Λαμία έσωσε την… παρτίδα, παραμένοντας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το 1-1 στο ΔΑΚ κόντρα στην Βέροια σφράγισε την παρουσία της ομάδας του Φέστα στη Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη, η Βέροια έφτασε στην… πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Μετά και την ολοκλήρωση των μπαράζ, έχουμε την τελική εικόνα για τις δυο επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι 14 ομάδες της Super League Interwetten για τη σεζόν 2022-2023 είναι οι εξής:

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός.

Στη Super League 2 οι νέες ομάδες που θα συμμετέχουν είναι ο Απόλλων Σμύρνης που υποβιβάστηκε από τη Super League Interwetten και οι Παναχαϊκή, Αγροτικός Αστέρας, Προοδευτική και Μακεδονικός που ανέβηκαν από τη Γ’ Εθνική.

Οι 30 ομάδες της Super League 2 για τη σεζόν 2022-2023 είναι οι εξής:

Βέροια, ΑΕΛ, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Β’, Ηρακλής, ΠΑΟΚ Β’, Αλμωπός, Απόλλων Πόντου, Θεσπρωτός, Πανσερραϊκός, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Καλαμάτα, Χανιά, ΑΕΚ Β’, Κηφισιά, Επισκοπή, Αιγάλεω, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, ΟΦ Ιεράπετρας, Διαγόρας Ρόδου, Παναθηναϊκός Β’, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Αγροτικός Αστέρας, Προοδευτική, Μακεδονικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ