Έτοιμος για μεταγραφή ο Ματέους Βιτάλ: Ποια ομάδα παίζει «δυνατά»

Έτοιμος για μεταγραφή ο Ματέους Βιτάλ: Ποια ομάδα παίζει «δυνατά»

Ο Ματέους Βιτάλ επέστρεψε στην Κορίνθιανς μετά τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μείνει για πολύ στο Σάο Πάολο.

Ο δανεισμός του Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με τον Βραζιλιάνο άσο να επιστρέφει στην Κορίνθιανς με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2023. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν θα είναι για πολύ ακόμα κάτοικος Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στη χώρα του, ο 24χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκρέμιο η οποία τον είχε και παλιότερα στη λίστα της. Σημειώνεται ωστόσο πως ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία, αλλά επιθυμεί να συνεχίσει σε κάποια ομάδα της Ευρώπης.

Ο Βιτάλ θα περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει στα χέρια του και αναλόγως θα πράξει, με τη Βραζιλία και τη Νότια Αμερική γενικότερα να είναι η τελευταία του επιλογή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε δυναμικά την περσινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια ολοκληρώνοντας τελικά τη σεζόν με 39 εμφανίσεις, 3 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ