Στην Αθήνα ο Άβιλα για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Άβιλα για τον Ολυμπιακό

Έρχεται για να υπογράψει ο Άβιλα της Χάντερσφιλντ. Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr.

Σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να γίνει ο ίδιος η πρώτη «καλοκαιρινή μεταγραφή» του Ολυμπιακού, έβαλε ο Γκονζάλο Άβιλα Γκοδρόν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός μπακ της Χάντερσφιλντ έρχεται στην Αθήνα, αύριο προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακόμιση του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο 24χρονος μπακ προορίζεται όπως φαίνεται για το rotation στο δεξί άκρο, ως μπακ-απ του Σίμε Βρσάλικο. Βρίσκεται εξ αρχής στην μεταγραφική λίστα των Ερυθρόλευκων και όπως φαίνεται είναι η επιλογή που προκρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς σε μια θέση που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να είναι… άλλος τη νέα χρονιά. Πέρσι με τον Κένι Λαλά, τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Μάριο Βρουσάι. Φέτος με δύο ποδοσφαιριστές που αλλάζουν εντελώς και τα χαρακτηριστικά, αλλά και τις επιλογές του Πορτογάλου.

Η άμεση άφιξη του, επί της ουσίας τον βάζει σε τροχιά εναρμόνισης με το ταξίδι που θα κάνει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στην Αυστρία. Εκεί όπου επί της ουσίας θα αρχίσει πια να συγκεντρώνεται το νέο ρόστερ της ομάδας, σχεδόν έναν μήνα πριν από το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ισπανός (το όνομα του οποίου αποκάλυψε to10.gr) έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, ήταν βασικός αλλά προφανώς και η δική του επιθυμία είναι να βρεθεί σε μια ομάδα πρωταθλητισμού με… παράθυρο στο Champions League.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Εσπανιόλ, έφτασε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και το καλοκαίρι του 2020 η Χάντερσφιλντ τον αγόρασε έναντι 700.000 €.

Στην Αγγλική ομάδα είχε 37 συμμετοχές τη σεζόν 2020-21, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς. Μάλιστα, αν και έπαιξε πρώτη φορά στο ματς Νότιγχαμ Φόρεστ-Χάντερσφιλντ 0-1 (25η αγωνιστική, 30/12/2021), έκτοτε μονιμοποιήθηκε και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 17 συμμετοχές!

Οντας βασικός και στα παιχνίδια των πλέι οφ ανόδου της Championship, αλλά και στον τελικό, όπου η Φόρεστ επικράτησε της ομάδας του και κέρδισε την άνοδο στην Premier League.
Λεπτομέρειες για την υπόθεση, τα οικονομικά ανταλλάγματα και θέματα που άπτονται της μεταγραφής δεν έχουν γίνει γνωστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ