Εφτασε στην Ελλάδα ο Γκονζάλο Αβιλα – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ισπανού μπακ

Εφτασε στην Ελλάδα ο Γκονζάλο Αβιλα – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ισπανού μπακ

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Γκονζάλο Αβιλα και ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ, που προορίζεται για backup του Βρσάλικο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γκονζάλο Αβιλα Γκορντόν. Όπως αποκάλυψε to10.gr, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον 24χρονο Ισπανό δεξιό μπακ και προχωράει άμεσα στην απόκτησή του, με σκοπό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά και να δώσει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του.

Ο Αβιλα αποτελεί ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός είχε ξεχωρίσει εδώ και καιρό και οι προσπάθειες για την απόκτησή του έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε πίσω από τον Σίμε Βρσάλικο έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να ανταποκριθεί και να σταθεί στο επίπεδο των Πειραιωτών, όποτε παραστεί ανάγκη.

Ο Μαρτίνς έχει ανάψει το πράσινο φως για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Χάντερσφιλντ, καθώς θεωρεί ότι έχει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά για να μπορέσει να προσφέρει σημαντική βοήθεια στους Ερυθρόλευκους. Καθώς εκτός των άλλων, έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται πολύ εύκολα και σε ρόλο αριστερού μπακ, αλλά και σε αυτόν του φουλ μπακ, σε σχήμα με τρεις αμυντικούς,

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έφερε τον Αβιλα στην Ελλάδα, για να ενισχύσει όσο περισσότερο γίνεται μία θέση στην οποία ο Μαρτίνς είχε ζητήσει δύο ποδοσφαιριστές. Και η ενίσχυση γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Με έναν παίκτη της ελίτ (Βρσάλικο), αλλά και έναν νεαρό σε ηλικία, αλλά με εμπειρίες, παραστάσεις και διαφορετικό στιλ από τον σπουδαίο Κροάτη.

Από τη στιγμή που ο Αβιλα βρίσκεται στην Ελλάδα, καθίσταται σαφές ότι η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, θα κάνει άμεσα ιατρικές εξετάσεις, θα ρυθμιστούν οι σχετικές συζητήσεις για το συμβόλαιό του και εν συνεχεία θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ