Μεγάλη επιβεβαίωση για to10.gr: Πήρε Ντάντας ο ΠΑΟΚ! (Vids)

Μεγάλη επιβεβαίωση για to10.gr: Πήρε Ντάντας ο ΠΑΟΚ! (Vids)

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Τιάγκο Ντάντας με τη μορφή δανεισμού, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

O ΠΑΟΚ ήρθε σε πλήρη συμφωνία για την απόκτηση του Τιάγκο Ντάντας με την Μπενφίκα και ο 21χρονος κεντρικός μέσος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο του βορρά, επιβεβαιώνοντας to10.gr.

To10.gr είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο πως ο Ζοσέ Μπότο είχε «δουλέψει» πάνω στην περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή που τότε αγωνιζόταν στην Τοντέλα με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα και πως το καλοκαίρι ο Ντάντας θα γινόταν δικός του.

Μερικούς μήνες αργότερα, το ρεπορτάζ από to10.gr επιβεβαιώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να έρχεται σε συμφωνία με τους αετούς για τον δανεισμό του και να είναι πλέον θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του βορρά ήταν σε συνεχείς επαφές όλο αυτό το διάστημα με την Μπενφίκα και με τον παίκτη και πλέον τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Τοντέλα ως δανεικός, έχοντας 34 συμμετοχές, με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Ντάντας είναι γέννημα θρέμμα της Μπενφίκα, αφού βγήκε από τα τμήματα υποδομής της πορτογαλικής ομάδας, ενώ τη σεζόν 2020/2021 είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, πραγματοποιώντας δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 7 με τα δεύτερη. Συνολικά, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 110 ματς, με 15 γκολ και 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ