Άρης: Πολύ κοντά σε φορ

Άρης: Πολύ κοντά σε φορ

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση επιθετικού που αγωνίζεται στην Αγγλία, προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους.

Μια ανάσα από την απόκτηση επιθετικού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Άρης. Το πρόσφατο ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στο Λονδίνο, δεν έγινε, μόνο για την υπόθεση Καμαρά και τις διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ, καθώς οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για φορ από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Άρης, άλλωστε, χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στην επίθεση, μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Καμαρά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τον συγκεκριμένο παίκτη, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τις περιπτώσεις και τριών ακόμα επιθετικών, προκειμένου να είναι έτοιμοι, σε περίπτωση που δεν έχουν θετική έκβαση οι διαπραγματεύσεις.

Όλα, πάντως, δείχνουν ότι οι κιτρινόμαυροι είναι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής που θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ αναμένεται να δαπανηθούν και αρκετά χρήματα για την ολοκλήρωση της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ