ΑΕΚ: Ανακοινώνει Γκατσίνοβιτς – Περιμένει την απάντηση του Γιόνσον

ΑΕΚ: Ανακοινώνει Γκατσίνοβιτς – Περιμένει την απάντηση του Γιόνσον

Μέσα στην ημέρα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς την ώρα που ο Γενς Γιόνσον ήρθε είδε και παίρνει την απόφαση του.

Πολύ δυναμικά και μέσα σε άκρα μυστικότητα κινείται η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι. Η Ένωση έκανε την… έκπληξη και έκλεισε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Χοφενχαϊμ στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος μέσος «πάτησε» Ελλάδα χθές το βράδυ και πλέον το μόνο που μένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση έπαιξε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μίλησε μαζί του και του εξήγησε τα πάντα σχετικά με τον ρόλο που σκοπεύει να του δώσει στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Ο 27χρονος κατέγραψε στο β μισό της σεζόν με τον Παναθηναϊκό 15 συμμετοχές «σερβίροντας» τρείς ασίστ.

Ωστόσο οι ιθύνοντες δεν μένουν μόνο εκεί με το όνομα του 29χρονου Δανού μέσου Γενς Γιόνσον να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο ίδιος βρέθηκε στην Αθήνα επισκέφτηκε χώρους που τον ενδιέφεραν και έβγαλε τα συμπεράσματά του για την καθημερινότητα στην Ελλάδα.

Η πρόταση της ΑΕΚ στον παίκτη αφορά τριετή διάρκεια συνεργασίας, με ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο. Από την ομάδα έχει ξεκαθαριστεί πως δεν θα περιμένουν πολύ και θέλουν σύντομα να γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ