«Τα οικονομικά δεδομένα του deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χόφενχαϊμ για Γκατσίνοβιτς»

«Τα οικονομικά δεδομένα του deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χόφενχαϊμ για Γκατσίνοβιτς»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και οι Σέρβοι έκαναν αναφορά στα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας με την Χόφενχαϊμ.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, με την Ένωση να κάνει το «μπαμ» και να κάνει τον παίκτη δικό της.

Η συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χόφενχαϊμ είναι δεδομένη, ενώ το σέρβικο «mozzartsport» αποκάλυψε τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας της Ένωσης με τη γερμανική ομάδα.

Οι Σέρβοι κάνουν λόγο και για τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη, ενώ μιλούν για τετραετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του 27χρονου χαφ, έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να λαμβάνει ετησίως περίπου ένα εκατ. ευρώ, κάτι λιγότερο δηλαδή από αυτά που προβλεπόταν από το συμβόλαιό του στους Γερμανούς.

Από εκεί και πέρα, οι όροι της συμφωνίας είναι συγκεκριμένοι, αφού μπορεί η Χόφενχαϊμ να ζητούσε κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να ρίξει το κόστος στο μισό.

Ο λόγος είναι το 30% που θα διατηρήσει η Χόφενχαϊμ ως ποσοστό μεταπώλησης, ποσοστό που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στο να πει το «ναι» ο Γκατσίνοβιτς ήταν η έντονη επιθυμία να πάει σε μια ομάδα που θα έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός, ώστε να είναι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Σερβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ