Η ΑΕΚ προσέφερε 1,3 εκατ ευρώ για τον Κάρτζεφ της Μακάμπι Νετάνια – Αρνητική η απάντηση των Ισραηλινών (vid)

Η ΑΕΚ προσέφερε 1,3 εκατ ευρώ για τον Κάρτζεφ της Μακάμπι Νετάνια – Αρνητική η απάντηση των Ισραηλινών (vid)

Η Μακάμπι Νετάνια φέρεται να απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Έντεν Κάρτζεφ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε την μεγάλη έκπληξη και να «έκλεψε» μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ωστόσο η Ένωση δεν σταματά εκεί.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρο τον νεαρό μέσο της Μακάμπι Νετάνια, Έντεν Κάρτζεφ.

Μάλιστα, φέρεται ο σύλλογος από το Ισραήλ να απέρριψε πρόταση της ελληνικής ομάδας , ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο σύλλογος του 22χρονου μέσου, με τον οποίο έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, θέλει να βγάλει περισσότερα χρήματα και έτσι περιμένει να δει αν θα υπάρξει νέο ενδιαφέρον. Η ηλικία του σε συνδυασμό με τις ικανότητες και την τεχνική του κατάρτιση, ανεβάζουν τις πιθανότητες να προσεγγίσει ενδιαφέρον από αρκετούς «μνηστήρες».

Τέλος ο Κάρτζεφ είναι τρείς φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Ισραήλ, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπεϊτάρ, Χάποελ Χαντέρα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα. Κατά την περασμένη σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές με δύο γκολ και μια ασίστ με την φανέλα της Μακάμπι Νετάνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ