Λουτσέσκου: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει το μεταγραφικό πλάνο, αν φύγει ο Τσόλακ θα υπάρξει πρόβλημα» (vid)

Λουτσέσκου: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει το μεταγραφικό πλάνο, αν φύγει ο Τσόλακ θα υπάρξει πρόβλημα» (vid)

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και στο μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ στάθηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν.

«Ανοιχτές» υποθέσεις έχει ακόμα ο ΠΑΟΚ σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει ολοκληρώσει το μεταγραφικό πλάνο του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αντόνιο Τσόλακ ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα της Ρέιντζερς και ξεκαθάρισε πως εάν αποχωρήσει, τότε θα προκύψει πρόβλημα για τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε επίσης: Όλα τα σενάρια για την Εθνική ομάδα και τον νέο όμιλο για το Παγκόσμιο του 2023

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV ο Λουτσέσκου:

«Δε θέλω να μιλήσω για το αν θα μείνει ή όχι ένας ποδοσφαιριστής, διότι ξέρουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές μέσα σε μια μέρα μπορούν να αλλάξουν πολλά και να αλλάξει όλος ο σχεδιασμός σου. Γνωρίζω ότι υπάρχει μία πρόταση από καλή ευρωπαϊκή ομάδα.

Για εκείνον μπορεί να είναι κάτι πολύ σημαντικό, όμως την ίδια στιγμή αν ο Αντόνιο (σ.σ. Τσόλακ) αποχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες για μας θα είναι ένα πρόβλημα, γιατί θα μείνουμε με έναν επιθετικό πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που πλησιάζει.

Δεν είναι πάντα εύκολο να φέρεις αντικαταστάτες από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνος για να διαπραγματευτείς μια μεταγραφή, να βρεις τους κατάλληλους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, όποτε και στην περίπτωση του βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία».

Για τις μεταγραφές και το πλάνο:

«Δεν έχουμε ολοκληρώσει το μεταγραφικό πλάνο, θέλαμε να είναι τα πράγματα κάπως διαφορετικά, όμως γνωρίζουμε ότι σε μια μεταγραφική περίοδο δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε, υπάρχουν πράγματα που δεν λειτουργούν στους χρόνους που θέλεις».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Κοτάρσκι:

«Ήρθε μόλις τη Δευτέρα, είχε μιάμιση μέρα με την ομάδα, οπότε δεν ήθελα να τον βάλω στη διαδικασία να έχει έξτρα πίεση από το πρώτο φιλικό παιχνίδι, χωρίς καλά καλά να έχει καταλάβει ποιοι είναι οι νέοι συμπαίκτες του και να μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους. Είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας, χρειάζεται δουλειά σ’ αυτό το κομμάτι, προσέξαμε να μη γίνει κάτι που θα τον επηρεάσει ψυχολογικά, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή και να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση όλων των ποδοσφαιριστών

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους. Πέρυσι έκανα το λάθος να μιλήσω από νωρίς για τίτλους και να αυξήσω την πίεση στους παίκτες μου, φέτος έχουμε ακόμα πιο νεανικό δυναμικό ρόστερ, αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η νοοτροπία μας. Θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης για να κερδίζουμε.

Το κάναμε πέρυσι ειδικά στην Ευρώπη, μέσα από δύσκολες συνθήκες, φτάσαμε σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος τους, και θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και τη νέα σεζόν. Μπορεί να μην κατακτήσαμε κάποιον τίτλο, αλλά αυτή τη χρονιά την κατατάσσω από τις κορυφαίες μου στην καριέρα μου, καθώς μέσα από δυσκολίες ανταποκριθήκαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ