Άρης: Έρχεται ο Γκρέι

Άρης: Έρχεται ο Γκρέι

Ο διεθνής Τζαμαϊκανός επιθετικός θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία κίνηση ενίσχυσης είναι ο Άρης, καθώς ο Αντρέ Γκρέι αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (2/7) στη Θεσσαλονίκη.

Η άφιξη του διεθνούς Τζαμαϊκανού επιθετικού είναι προγραμματισμένη για τις 12.25 μ.μ στο αεροδρόμιο Μακεδονίας. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δυο πλευρών και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Σίμε Βρσάλικο, είναι ο παίκτης-μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Γκρέι αναμένεται την Κυριακή (3/7) να ταξιδέψει στην Αυστρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος. Ο Τζαμαϊκανός φορ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα φιλικά της νέας του ομάδας, με τη Γάνδη (4/7) και τον Άρη Λεμεσού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ