ΑΕΚ: Ώρα για δουλειά και… Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ώρα για δουλειά και… Αλμέιδα

Το πρωί της Κυριακής (3/7) αρχίζουν τα... βάσανα για τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα θα «αποκαλυφθεί» στον κόσμο της Ένωσης.

Διακοπές τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ που το πρωί της Κυριακής (3/7, 9:30) θα επιστρέψουν στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Παρασκευή και Σάββατο ήταν οι μέρες των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων, με τους «κιτρινόμαυρους» να πιάνουν πλέον δουλειά. Εκτός βέβαια παραμένουν οι διεθνείς και ο Νόρντιν Άμραμπατ που θα ενσωματωθούν στις 6 του μηνός.

Μοναδικό νέο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν θα είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αφού ο Γενς Γιόνσον αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα και δεν θα μπει στις προπονήσεις πριν την Τετάρτη. Στα Σπάτα θα βρεθούν και οι δανεικοί που επέστρεψαν -προς το παρόν τουλάχιστον- στην ομάδα, ενώ απόντες θα είναι φυσικά οι κομμένοι οι οποίοι θα προπονούνται μόνοι τους με άλλον προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ο Ομπράντοβιτς αρπάζει τον Πετρούσεφ και ο Παναθηναϊκός ρώτησε τον Ραζνάτοβιτς για τον Μπέικον

Η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και τις 11 Ιουλίου καθώς στις 12 του μηνός θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου και θα μείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, ο Δικέφαλος θα δώσει και τρία δυνατά φιλικά ώστε να αρχίσει ο Ματίας Αλμέιδα να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του.

Αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης θα ακολουθήσουν και τα… αποκαλυπτήρια του Αργεντινού τεχνικού. Ο Αλμέιδα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους όπου  θα μιλήσει για πρώτη φορά για το πλάνο του, τις σκέψεις του και όσα σκέφτεται γενικά γύρω από το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ