Ο Ομπράντοβιτς αρπάζει τον Πετρούσεφ και ο Παναθηναϊκός ρώτησε τον Ραζνάτοβιτς για τον Μπέικον

Ο Ομπράντοβιτς αρπάζει τον Πετρούσεφ και ο Παναθηναϊκός ρώτησε τον Ραζνάτοβιτς για τον Μπέικον

Αγριεμένος ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές. Ψηλά ο πήχης από τους Πράσινους.

Ήθελε τον Φιλίπ Πετρούσεφ ο Παναθηναϊκός. Δεν φαίνεται όμως ότι αυτό το φλερτ μπορεί να ευδοκιμήσει. Διότι μπήκε σφήνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Παρτιζάν. Και όπου Ζοτς και… νόμος σε τέτοιες (Σέρβικες) ιστορίες.

Σύμφωνα με το «Sports Journal» μάλιστα, μετά τον αγώνα της Σερβίας με τη Λετονία, Τούρκοι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι ο Πετρούσεφ είχε υπογράψει με την Παρτιζάν. Αν ισχύει; Το σίγουρο είναι ότι ο Πετρούσεφ θα δοκιμάσει στο summer league του NBA με τους 76ers. Προφανώς αν δεν καταφέρει να βρει μια θέση στο ΝΒΑ, θα συνεχίσει στην Παρτίζαν.

Διαβάστε επίσης: Οι Σακραμέντο Κινγκς «άναψαν» φωτιές για τον Βεζένκοφ και το μέλλον του (pic)

Και ο Παναθηναϊκός; Όχι, οι Πράσινοι δεν τα έβαψαν μαύρα έστω και αν είχαν κατά νου ότι ο Πετρούσεφ και ο Νικ Καλάθης θα είναι εν πολλοίς οι δύο μεταγραφικοί πόθοι του που εάν και εφόσον θα άλλαζαν το… καλοκαίρι του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πράσινοι μπήκαν στο κόλπο για τον Ντουέιν Μπέικον που έκανε μαγική σεζόν με τη Μονακό. Παρέα με τον Πάρις Λι που ήδη φόρεσε τα χρώματα του 6στερου.

Προφανώς δεν παίζει στην ίδια θέση με τον Πετρούσεφ. Αλλά είναι όπως φαίνεται ο ενναλακτικός τρόπος προσέγγισης. Με έναν σκόρερ στο 2-3. Μέσω του ίδιου μεγαλο0μάνατζερ. Βλέπετε και ο Μπέικον εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος είναι και ο ατζέντης των Ντέγιαν Ραντονιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς. Και του Πετρούσεφ!

Το γεγονός αυτό μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι η περίπτωση του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άλλωστε ο ίδιος ο Μπέικον εξακολουθεί να έχει στο μυαλό του την επιστροφή στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε σε 207 ματς με τις φανέλες των Σαρλότ Χορνετς και Ορλάντο Μάτζικ έχοντας κατά μέσο όρο 7.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ