Οριστικό: Η νέα ομάδα του Βαρέλα

Οριστικό: Η νέα ομάδα του Βαρέλα

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ μετά από έξι χρόνια στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Φερνάντο Βαρέλα, με τον 34χρονο πρώην κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να μετακομίζει στην Πορτογαλία για χάρη της Κάζα Πία.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε για μια εξαετία στον Δικέφαλο του Βορρά, τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο για να υπογράψει για έναν χρόνο στην Κάζα Πία, που ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ!

Η νέα ομάδα του Φερνάντο Βαρέλα ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη δεύτερη θέση της δεύτερης κατηγορίας και πήρε την άνοδο για την Primeira Liga. Οι «νεοφώτιστοι» έψαχναν για έναν έμπειρο αμυντικό για τη νέα σεζόν και τον βρήκαν στο πρόσωπο του 34χρονου.

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι την εξαετία που αγωνίστηκε στους Ασπρόμαυρους είχε 214 συμμετοχές, με 9 γκολ και 6 ασίστ σε 18.292 λεπτά συμμετοχής, ενώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε τέσσερα Κύπελλα (2017, 2018, 2019, 2019) και ένα πρωτάθλημα (2019).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βαρέλα γνωρίζει πολύ καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρού, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εστορίλ, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην Τροφένσε, αλλά και στη Φεϊρένσε, πριν μετακομίσει στη Ρουμανία για την Βασλούι. Το 2013 πήγε στην Στεάουα και από το 2016 αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ