Τσέριν: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση»

Τσέριν: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση»

Ο Άνταμ Τσέριν τόνισε πως είναι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας ότι ξέρει τους στόχους της ομάδας.

Ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube και επισήμανε πως είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον αντικαταστάτη του Τσόλακ

«Ηταν πολύ εύκολη η επιλογή του Παναθηναϊκού όταν μου έγινε η πρόταση. Τεράστιος σύλλογος με πάρα πολλούς φιλάθλους. Στη Ριέκα έκανα δυο καλές σεζόν, εξελίχθηκα ως παίκτης και είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού. Ξέρω τις ιδέες του κόουτς, ξέρω τους στόχους της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος μέσος.

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Θεωρώ ότι έχω καλή αντίληψη του παιχνιδιού, «διαβάζω« σωστά το παιχνίδι, τρέχω πολύ, αυτά είναι τα βασικά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχω σκοράρει πολύ, αλλά την έχω αυτή την ικανότητα. Είναι ένας έξτρα στόχος για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ