Φάκελος Πινέδα: «Καίγεται» να κλείσει σύντομα το θέμα η Θέλτα

Φάκελος Πινέδα: «Καίγεται» να κλείσει σύντομα το θέμα η Θέλτα

Η Θέλτα θέλει να κλείσει το μέτωπο με τον Ορμπελίν Πινέδα. Η ΑΕΚ παραμένει στη γωνία και ελπίζει...

Μετά τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γιενς Γιόνσον, η ΑΕΚ συνεχίζει το σαφάρι της για την τρίτη μεταγραφική προσθήκη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται πάντα στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο, με την Ένωση να παραμένει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Ο Μεξικανός άσος είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Βίγο, με την Ένωση να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Με υπομονή και επιμονή, οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν να κάνουν πράξη την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα. Ο Πινέδα είναι ο διακαής πόθος του Αργεντινού τεχνικού, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να τον κάνει δικό της. Υπό τις οδηγίες του 48χρονου κόουτς, ο 26χρονος παίκτης έκανε παπάδες στην Τσίβας, κερδίζοντας και το εισιτήριο για την La Liga.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με Γαλανόπουλο και το μέλλον του στην ΑΕΚ…

Το μέλλον του Πινέδα στη Θέλτα είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο, με την ομάδα του Βίγο να θέλει να κλείσει σύντομα αυτό το μέτωπο. Οι Ισπανοί γνωρίζουν καλά τις προθέσεις του Μεξικανού άσου και επιθυμούν να βάλουν ένα τέλος στο… σίριαλ των τελευταίων μηνών.

Ο Πινέδα έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Μεξικό και την Liga MX, κλείνοντας μια και καλή την πόρτα στην Τσίβας. Ο 26χρονος έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις και επιθυμεί είτε την παραμονή στη Γηραιά Ήπειρο είτε την επανασύνδεση με τον Ματίας Αλμέιδα υπό την σκέπη της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» πιέζουν για τον δανεισμό του, με την Θέλτα να μην απορρίπτει πλέον αυτό το ενδεχόμενο. Οι Ισπανοί βάζουν σε πρώτο πλάνο την πώληση του Πινέδα, αλλά δείχνουν ανοιχτοί και στην κουβέντα του δανεισμού.

Θυμίζουμε πως και η Βαγιεκάνο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ορμπελίν Πινέδα. Όπως η Ένωση, ετσι και η ομάδα του Βαγιέκας αναζητά το deal μέσω της οδού του δανεισμού. Ο 26χρονος παίκτης παραμένει στο κιτρινόμαυρο κάδρο και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ