Στα ραντάρ της ΑΕΚ πρώην στόπερ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ (vids)

Στα ραντάρ της ΑΕΚ πρώην στόπερ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ (vids)

Οι Τούρκοι επαναφέρουν το όνομα του Στίβεν Κόκερ για την ΑΕΚ. «Πλούσια» η καριέρα του 30χρονου στο Νησί, έχοντας περάσει και από τις Λίβερπουλ, Τότεναμ.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ξανά ο Στίβεν Κόκερ. Η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα σκανάρει την αγορά για ενίσχυση στα μετόπισθεν, με τους Τούρκους να τη συνδέουν με την περίπτωση του 30χρονου στόπερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν να καλύψουν το διπλό κενό στο κέντρο της άμυνας και ο Αγγλος στόπερ φέρεται να βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με Γαλανόπουλο και το μέλλον του στην ΑΕΚ…

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του δικεφάλου για τον στόπερ της Φενέρμπαχτσε. Ο Κόκερ είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και το περσινό καλοκαίρι, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Αλάνιασπορ, όπου υπήρξε συμπαίκτης των Τζαβέλλα και Μπακασέτα.

Το συμβόλαιο του 30χρονου με την Φενέρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Πόλης, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκαζιαντέπ, με τη φανέλα της οποίας «έγραψε» 27 συμμετοχές.

Το βιογραφικό του Κόκερ είναι αρκετά πλούσιο, με μπόλικες παραστάσεις από το Νησί. Ο 30χρονος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Τότεναμ (29 συμμετοχές, 2 γκολ, 2 ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί και στη Λίβερπουλ (4 συμμετοχές). Παράλληλα, πέρασε και από τις Γέοβιλ, Μπρίστολ Σίτι, Σουόνσι, Κάρντιφ, ΚΠΡ, Σαουθάμπτον και Νταντί.

Δείτε τον Στίβεν Κόκερ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ