Γκουστάβο Σκάρπα: Κρότος Γενάρη στην καρδιά του καλοκαιριού

Γκουστάβο Σκάρπα: Κρότος Γενάρη στην καρδιά του καλοκαιριού

 Η υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα επιβεβαιώνει το σχέδιο του Ολυμπιακού αλλά και τις προθέσεις για μεταγραφικά άλματα πάνω από τον πήχη του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στον αστερισμό του Γκουστάβο Σκάρπα η Κυριακή. Με μια σειρά από αναρτήσεις στα social media αλλά και από δημοσιεύματα στη Βραζιλία να κάνουν τα… ίσια-ανάποδα σε μια υπόθεση που δεν είναι τίποτε λιγότερο από «μπαμ» Γενάρη που τον πρώτο του κρότο τον κάνει στη καρδιά του καλοκαιριού: Και για τον Ολυμπιακό αλλά κατ επέκταση και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που εάν και εφόσον μετρά τους μήνες αντίστροφα ως ότου υποδεχθεί έναν ποδοσφαιριστή που πιθανότατα το ευρύ κοινό δεν έχει καταλάβει τα… κυβικά του!

Ναι, αφού ξεκαθαρίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος  τον Γενάρη -όπως όλες οι πληροφορίες συμφωνούν- θα φορέσει τα Ερυθρόλευκα στην ανατολή του 2023, ας το πιάσουμε από εκεί. Διότι ομολογουμένως έχει την αξία του.

Διαβάστε επίσης: Οι μάνατζερ του Σκάρπα ανέβασαν story με αεροπλάνο και ελληνική σημαία (pic)

Μια σύντομη αναζήτηση στις κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες της Λατινικής Αμερικής και όχι μόνο, θα σε πείσει για το αυτονόητο: Πως αυτή τη στιγμή ο Γκουστάβο Σκάρπα, είναι ο Νο1 ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Η… πριμαντόνα του Αμπέλ Φερέιρα στην παράσταση της Παλμέιρας που ως τα μισά του δρόμου κρατά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο «κάνω τη διαφορά» δημιουργός σε μια καλοκουρδισμένη μπάντα που διεκδικεί το πρώτο της πρωτάθλημα από το 2018 και μόλις το τρίτο από το σωτήριον έτος 1994!

Για αυτόν έχει απλώσει δίχτυα ο Ολυμπιακός εδώ και εβδομάδες, πολύ πριν γίνει αντιληπτός από τα ραντάρ της ενημέρωσης. Για μια κίνηση που ο συντελεστής δυσκολίας της, δεν είναι ταιριαστός με το περιβάλλον (μας).

Διότι προφανώς δεν ήταν μόνο ο πρωταθλητής Ελλάδας που σκέφτηκε να μπει στον πειρασμό της απόκτησης του (ως εδώ) MVP του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Που δεν είδε μοναχά εκείνος την ευκαιρία από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Σκάρπα ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο.

Έναν ποδοσφαιριστή που πιθανότατα η Παλμέιρας αν τον είχε δεμένο για κανά χρόνο ακόμη θα τον κοστολογούσε καμιά 15αριά εκατ ευρώ. Και που όπως έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε ενδιαφερόμενο απλά δεν τον πουλά. Προτιμά να κατακτήσει μαζί του το πρωτάθλημα και να μην βάλει ούτε δολάριο στο ταμείο της. Παρά να τον αποχωριστεί τώρα.

Μπήκαν και Ισπανοί (Σεβίλλη) στο κόλπο. Μπήκαν και οι Τούρκοι (Γαλατά Σαράι) με το φουσκωμένο τους πορτοφόλι. Χώθηκαν ομάδες από την Ιταλία (Ρόμα), αλλά και από τη Βραζιλία.

Το γεγονός λοιπόν ότι απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός δείχνει να κέρδισε αυτή τη μάχη μοιάζει σχεδόν έξω-πραγματικό. Ότι θα φέρει αυτόν τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα σε λίγους μήνες από τώρα.

Αν το κατάφερε βάζοντας με έναν τρόπο στην εξίσωση και την Φόρεστ όπως λένε οι Βραζιλιάνοι που υποστηρίζουν ότι εκεί τελικά υπέγραψε ο 28χρονος; Προφανώς δεν το γνωρίζει κανείς. Στον πόλεμο και στις μεταγραφές όμως όλα επιτρέπονται.

Αν λοιπόν βρήκε έτσι τον τρόπο να πείσει τον χαρισματικό μέσο-επιθετικό, τότε απλά επιβεβαιώνει πως είναι μεγάλος παίκτης για το μικρό ελληνικό τραπέζι. Όπως κατ επέκταση επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά τις προθέσεις του. Το έκανε μια φορά ήδη μέσα στο καλοκαίρι με τον Σίμε Βρσάλικο. Θα προσπαθήσει να το κάνει και άλλες. Και η προσπάθεια του όπως φαίνεται φτάνει ακόμη και στον Γενάρη.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για δώρο… Πρωτοχρονιάς;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ